Praktiske oplysninger og pris

ANNE FREUCHEN CHRISTENSEN

DYRLÆGE, EFTERUDDANNET I KIROPRAKTIK

 

Herunder kan du se lidt nærmere om forskellige praktiske forhold. De fleste heste har brug for mere end én behandling. Hvor mange afhænger af problemets omfang, varighed, og om der er nogle underliggende faktorer som f.eks. knoglebygning, der ikke kan ændres. Typisk behandler jeg indledende 2 gange med 2-3 ugers mellemrum. Herefter er det ret individuelt. For nogle heste er problemet løst med 2-3 behandlinger, for andre bliver det et længerevarende forløb med behandlinger med 2-3 måneders mellemrum i en periode. Hvis hesten forventes at yde på et højt niveau kan det være en god ide at få den undersøgt og behandlet regelmæssigt f.eks. 2-4 gange årligt. Behandlingsforløbet afhænger også af de underliggende faktorer, og hvor nemt de kan rettes. Altså om sadlen kan tilpasses optimalt, om hesten har asymmetrisk bygning, om der er hov eller tandproblemer mv. Efter den første behandling har jeg som regel en idé om, hvordan forløbet kan komme til at se ud.

HVOR FOREGÅR DET?

Som udgangspunkt kører jeg ud til dig og din hest.

Det er bedst, hvis der er mulighed for at longere hesten, og der skal være relativt højt til loftet. Hvis vejret er godt, og hesten rolig kan det sagtens foregå udendørs. Der skal også være roligt der, hvor vi står.

 

Det er også en mulighed, at du transporterer hesten til mig på adressen Bartoftevej 2, 4900 Nakskov.

 

Rabat ved mindst 5 heste samme sted.

 

Sjælland:

Jeg kører også af og til på Syd- og Midtsjælland. Det kræver dog lidt nærmere planlægning, så kontakt mig gerne i god tid.

 

KONTAKTOPLYSNINGER:

 

Telefon:

20 47 51 55 mellem 9 og 15 hverdage.

 

Email: anne@annefreuchen.dk

 

Facebook: annefreuchen

 

Postadresse: Skovhusevej 24, 4953 Vesterborg.

 

 

 

 

PRISER:

 

Alle priser er inkl. moms.

Betaling sker altid i forbindelse med behandlingen. Kontant eller dankort.

 

Heste:

1. behandling: 1500,-

2. behandling: 1250,-

Kørsel: 5 kr pr. km.

 

Under siden Heste kan du se mere om, hvad en behandling indeholder. Den første behandling tager typisk 1-1½ time, den næste er noget kortere.

De fleste heste har behov for to behandlinger inden for en måned. Så jeg vil anbefale, at du regner med det. Dernæst er det meget individuelt, der kan gå 6-8-12 uger eller måske 6 måneder. Nogle får løst problemet hurtigt, og de vender måske først tilbage efter flere år. Andre har et problem, som kræver tilbagevendende behandling fx 2 gange årligt.