Praktiske oplysninger og pris

ANNE FREUCHEN CHRISTENSEN

DYRLÆGE, EFTERUDDANNET I KIROPRAKTIK

 

Herunder kan du se mere om de praktiske ting omkring behandlingen. For de fleste hunde er det nødvendigt med mere end én behandling. Hvor mange afhænger af problemets omfang og varighed. Samt af om hunden har et underliggende problem. Eller om den laver arbejde eller træning i sin dagligdag, der medfører tilbagevendende problemer. Typisk behandler jeg mindst 2 gange med 2-3 uger imellem. Derefter er det meget individuelt. For nogle hunde er problemet løst, andre kommer igen efter måske 6-8 uger eller hvis symptomerne kommer tilbage. Er hunden på en eller anden måde disponeret for problemer kan den have gavn af at komme f.eks. 1-3 gange årligt for at forebygge. For hunde, der har haft problemer et stykke tid, kan det være relevant med fysioterapi som efterbehandling. Flere dyreklinikker på Lolland-Falster, herunder Nysted Dyreklinik og Dyrlægegården i Våbensted tilbyder fysioterapi hos uddannede veterinærsygeplejersker.

HVOR FOREGÅR DET ?

Jeg behandler hunde på følgende adresser:

 

- Nysted Dyreklinik

Aarestrupvej 8

4880 Nysted

 

- Bartoftevej 2

4900 Nakskov

 

Uanset hvor du ønsker at komme med hunden bestilles tiden hos mig på telefon eller email.

KONTAKTOPLYSNINGER

 

Telefon:

20 47 51 55 mellem 9 og 16 hverdage.

 

Email: anne@annefreuchen.dk

 

Facebook: Anne Freuchen

 

Postadresse: OBS kun post, for behandling se rubrikken til venstre.

 

Skovhusevej 24, 4953 Vesterborg.

 

PRISER:

 

Priser er inkl. moms.

Betaling sker altid i forbindelse med behandlingen. Kontant eller dankort.

 

Behandling på Nysted Dyreklinik:

1. behandling: 850,-

Yderligere behandlnger: 725,-

 

Behandling på Bartofte v. Nakskov:

1. behandling: 750,-

Yderligere behandlinger: 625,-

 

Hvis I er nogle stykker i en forening eller lign. der har lyst til at samle nogle hunde til behandling er det muligt at få rabat. Kontakt mig venligst for nærmere.

 

Hvad en behandling indeholder kan du se under Hunde. De fleste hunde har behov for to behandlinger inden for en måned. Derefter varierer det meget, hvor nogle hurtigt får løst problemet og andre har behov for regelmæssige behandlinger 2-4 gange årligt.